Νέο Voucher Μισθωτών 2023

Δωρεάν σεμινάριο + Εκπαιδευτικό επίδομα € 400
Διεκδίκησε την κατάρτιση που αξίζεις!

Αν είσαι εργαζόμενος (μισθωτός, με ΙΚΑ), μη χάσεις τώρα την ευκαιρία να παρακολουθήσεις δωρεάν σεμινάριο της επιλογής σου, λαμβάνοντας εκπαιδευτικό επίδομα € 400, καθώς και πιστοποίηση.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μισθωτούς άνω των 18 ετών και είναι διάρκειας 80 ωρών, εκ των οποίων 20 γίνονται σε φυσική τάξη και οι υπόλοιπες 60 μέσω πλατφόρμας τηλε-κατάρτισης. H επιμόρφωση αφορά θεωρητική Κατάρτιση στην ανάπτυξη ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων. Ο εργοδότης δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο του προγράμματος. Ενδεικτικά, οι επιλογές θα περιλαμβάνουν από βασικά ψηφιακά εργαλεία γραφείου, προγράμματα για social media marketing και διαχείριση e-shop, μέχρι αντικείμενα πιο υψηλής εξειδίκευσης όπως data analytics, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, logistics και υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών στον αγροτικό τομέα.

Αιτήσεις γίνονται στη διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/katartisi-ergazomenon.

Βιάσου! Σύμφωνα με την προκήρυξη, η επιλογή γίνεται με σειρά προτεραιότητας!

Η κατάρτιση λαμβάνει χώρα σε ωράριο της επιλογής σου και με την ολοκλήρωση του προγράμματος χορηγείται Πιστοποιητικό από αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης καθώς και Βεβαίωση Παρακολούθησης του ΚΔΒΜ2 “ΑΚΤΟ Κατάρτιση” (Αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ 2000002). Η δράση χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί!Φόρμα Ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο*

Email*

Τηλέφωνο επικοινωνίας*

Εργαζόμενος / η;*

Σχόλια