Κατάρτιση για έναν εργαζόμενο σημαίνει καλύτερες απολαβές, επαγγελματική προοπτική και μεγαλύτερη διασφάλιση της θέσης του. Για το λόγο αυτό, στην «ΑΚΤΟ Κατάρτιση» πιστεύουμε ότι η έλλειψη χρημάτων δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην κατάρτιση και προσπαθούμε εμείς να εξασφαλίζουμε τους πόρους για αυτήν.

Μεγάλο μέρος των εργαζομένων δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν επιδοτούμενα προγράμματα, που όχι μόνο καλύπτουν το κόστος της κατάρτισης, αλλά προβλέπουν και ωριαία επιδότησή τους.  Η «ΑΚΤΟ Κατάρτιση»  έχει δημιουργήσει εξειδικευμένο τμήμα παρακολούθησης και αξιοποίησης επιδοτήσεων, στους τομείς της κατάρτισης και της απασχόλησης. Αξιοποιώντας εθνικές και ευρωπαϊκές δράσεις, η «ΑΚΤΟ Κατάρτιση» δίνει τη δυνατότητα σε εργαζόμενους κάθε ηλικίας να αποκτήσουν πρόσβαση σε προγράμματα επαγγελματικής ειδίκευσης χωρίς κόστος – αντίθετα συνήθως με αμοιβή. Η κατάρτιση κατά κανόνα συνοδεύεται από υποστηρικτικές υπηρεσίες συμβουλευτικής στην ατομική επαγγελματική εξέλιξη και αποκατάσταση, εντοπίζοντας ικανότητες, δεξιότητες και τρόπους ανάπτυξής τους.

Για να έρθετε σε επαφή με την εξειδικευμένη ομάδα της «ΑΚΤΟ Κατάρτιση» ή για να είστε ενήμεροι για επιδοτούμενα προγράμματα, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί, να καλέστε στο τηλ. 2108820818 ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@aktotraining.gr.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Επώνυμο*

Όνομα*

Email*

Κινητό Τηλέφωνο*

Κλάδος*

Σχόλια

Πολιτική Προστασίας και Απορρήτου