Προγράμματα Voucher Εργαζομένων 2023

Αν έχεις ήδη συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής στο Μητρώο Ωφελουμένων του επιδοτούμενου προγράμματος Voucher Εργαζομένων, δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου για συμμετοχή σε ένα από τα παρακάτω προγράμματα κατάρτισης, στο σύνδεσμο, που θα βρεις ΕΔΩ.

(Αν δεν έχεις συμπληρώσει ακόμα την αίτηση για το voucher εργαζομένων το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν Σεμινάριο + Πιστοποίηση + Εκπαιδευτικό επίδομα 400€ κάνε το άμεσα πατώντας εδώ)

Εναλλακτικά, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο mail: training@aktocollege.gr ή στο τηλέφωνο: 210-8820818.

Ακολουθεί, προς ενημέρωσή σου, περιγραφή των προσφερόμενων προγραμμάτων κατάρτισης.

Online Branding και Επικοινωνία

Το παρόν πρόγραμμα κατάρτισης, παρέχει στους ωφελούμενους όλες τις πληροφορίες για τις λειτουργίες και την εφρμογή του σύγχρονου marketing, είτε στις τοπικές είτε στις διεθνείς αγορές, τις νέες στρατηγικές του ψηφιακού marketing που επιβάλλουν η τεχνολογία και οι εφαρμογές των Η/Υ, των κινητών μέσων και του Διαδικτύου.

Μπορείς να δεις την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος εδώ

Διάρκεια: 80 ώρες

Ειδικός Σχεδιασμού Ιστοσελίδων και Εφαρμογών

Ο κόσμος των υπολογιστών και η πληροφορική έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά μας και θα συνεχίσει πιο δραστικά και ουσιαστικά να διαφοροποιεί τη ζωή μας. Το πρόγραμμα εισάγει τον εκπαιδευόμενο σε αυτό τον εξελισσόμενο κόσμο. Κατανοεί το τι είναι οι υπολογιστές, μαθαίνει για την γλωσσά τους την δομή τους. Μαθαίνει για τα δεδομένα το διαδίκτυο και όλες τις εφαρμογές και εργασίες που γίνονται μέσω των υπολογιστών. Επίσης, το πρόγραμμα παρουσιάζει αναλυτικά τις διαδικασίες και τις τεχνικές σχεδιασμού ιστοσελίδων όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά με ασκήσεις και εφαρμογές. Η τεχνολογία εξελίσσεται και το παρόν γνωστικό αντικείμενο είναι το θεμέλιο για κάποιον που θέλει όχι μόνο να παρακολουθεί τις εξελίξεις αλλά και να είναι μέσα σε αυτές.

Μπορείς να δεις την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος εδώ

Διάρκεια: 80 ώρες

Ηλεκτρονικό Εμπόριο – Ηλεκτρονικές Συναλλαγές

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Κατάρτισης ασχολείται με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τις Ηλεκτρονικές συναλλαγές. Δίνονται οι ορισμοί του διαδικτύου και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και δίνεται έμφαση στην πορεία του ηλεκτρονικού εμπορίου, στον σχεδιασμό συστημάτων του και στην κατηγορία Β2Β. Αναλύονται οι μορφές του ηλεκτρονικού επιχειρείν και οι διεπιχειρηματικές συναλλαγές Β2Β. Ακόμη, αναφέρονται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου, οι κίνδυνοι και οι μορφές του. Γίνεται αναφορά για το ηλεκτρονικό χρήμα και τις διαδικτυακές συναλλαγές, καταγράφονται οι κίνδυνοι των συναλλαγών και οι μηχανισμοί ασφαλείας. Τέλος, δίνεται έμφαση στους κινδύνους της απώλειας των προσωπικών δεδομένων αλλά και στους τρόπους προστασίας τους.

Μπορείς να δεις την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος εδώ

Διάρκεια: 80 ώρες

Σχεδιαστικά Προγράμματα 3D

Στο πρόγραμμα περιγράφονται τα τρισδιάστατα μοντέλα, καθώς και το επίπεδο τρισδιάστατης μοντελοποίησης στη σχεδίαση. Επίσης, γίνεται αναφορά στο λογισμικό της τρισδιάστατης σχεδίασης, δηλαδή στα βασικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο χρήστη για την σχεδίαση. Περιγράφονται οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για 2D ή 3D μοντελοποίηση. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στα μοντέλα CAD που χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας. Γίνεται μια περιγραφή στις κατηγορίες των ψηφιακών περιβαλλόντων σχεδίασης και πιο συγκεκριμένα στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό. Τέλος, εμβαθύνει στη γεωμετρική μοντελοποίηση καθώς και στα μοντέλα παλινδρόμησης.

Μπορείς να δεις την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος εδώ

Διάρκεια: 80 ώρες

Ψηφιακές Δεξιότητες Κοινωνικής Δικτύωσης με εφαρμογές στο χώρο εργασίας (Social Media)

Το παρόν γνωστικό αντικείμενο περιγράφει την γενική έννοια του Marketing, την φιλοσοφία του, τα στάδια εξέλιξης του αλλά και τα είδη του. Επιπροσθέτως, αναλύει τα Μέσα Κοινωνικά Δικτύωσης, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την συχνή τους χρήση αλλά και ποια από αυτά αξιοποιούνται καθημερινά από τους ανθρώπους. Ακόμα, περιγράφει την συμβολή των Social Media στις επιχειρήσεις ως ένα είδος marketing. Τέλος, περιγράφει τα Web Metrics και Analytics, ώστε να μπορεί ο επιχειρηματίας να αξιολογεί την απόδοση τους στον χώρο του διαδικτύου.

Μπορείς να δεις την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος εδώ

Διάρκεια: 80 ώρες

Η κατάρτιση περιλαμβάνει 12 ώρες δια ζώσης , 48 ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως και 20 ώρες ασύγχρονη εκπαίδευση και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την χορήγηση Πιστοποιητικού γνώσεων και δεξιοτήτων από τον φορέα πιστοποίησης (UCERT) και Βεβαίωση συμμετοχής από τον ΑΚΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0” με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU”