Επιδοτούμενη Κατάρτιση 2020

Δωρεάν σεμινάριο + Εκπαιδευτικό επίδομα € 200
Διεκδίκησε την κατάρτιση που αξίζεις!

Αν είσαι εργαζόμενος σε επιχείρηση που απασχολεί μέχρι και 49 άτομα προσωπικό ή άνεργος, μη χάσεις τώρα την ευκαιρία να παρακολουθήσεις δωρεάν σεμινάριο της επιλογής σου, λαμβάνοντας εκπαιδευτικό επίδομα € 200, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.

Το “Digital Marketing – Ψηφιακό Μάρκετινγκ”, η “Εκμάθηση Αγγλικών” και ο “Σχεδιασμός βιτρίνας” είναι μερικά από τα σεμινάρια, που μπορείς να παρακολουθήσεις.

Σχεδιασμός Βιτρίνας

Οι εκπαιδευόμενοι καταρτίζονται στα σύγχρονα δομικά και διακοσμητικά υλικά και τις εφαρμογές τους, ενώ κατακτώντας την αισθητική καλλιέργεια σε τάσεις, μόδα και κινήματα, σχεδιάζουν εντυπωσιακές θεματικές ενότητες για τη διακόσμηση του εσωτερικού ή του εξωτερικού χώρου καταστημάτων. Με επίκαιρες και ευρηματικές συνθέσεις δημιουργούν φρέσκιες εμπειρίες στο κοινό, παρασύροντας το στη δοκιμή και την αγορά ελκυστικών προϊόντων και εικόνων. Μέσα από το σεμινάριο γνωρίζουν τάσεις και σύγχρονες κατακτήσεις του διεθνούς design και είναι σε θέση να διακοσμούν βιτρίνες καταστημάτων οποιουδήποτε είδους, δημιουργώντας εντυπωσιακές θεματικές ενότητες που όχι μόνο αντανακλούν εικαστική παιδεία, αλλά μπορούν και μεταφράζονται σε εμπορική, μετρήσιμη επιτυχία για όλους τους συνεργάτες.

Διάρκεια: 40 ώρες

Εκμάθηση Αγγλικών - English Communication Skills

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενηλίκους που έχουν βασικές γνώσεις αγγλικών και επιθυμούν να βελτιώσουν σημαντικά τις προφορικές επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό σεμινάριο επικοινωνίας, που αξιοποιεί σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους μάθησης, όπως το παιχνίδι ρόλων και ο καταιγισμός ιδεών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη της ευχέρειας στην προφορική επικοινωνία στα Αγγλικά στους τομείς της πώλησης, του εμπορίου, του τουρισμού, της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, αλλά και της καθημερινότητας.

Διάρκεια: 40 ώρες

Ψηφιακό Marketing - Digital Communication Skills

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενηλίκους που έχουν βασικές γνώσεις πληροφορικής και επιθυμούν να βελτιώσουν σημαντικά τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες στα social media (facebook, instagram, linkedin κλπ). Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό σεμινάριο ψηφιακής επικοινωνίας, που αξιοποιεί σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους μάθησης, όπως το παιχνίδι ρόλων και ο καταιγισμός ιδεών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη της ευχέρειας στην ψηφιακή επικοινωνία στα social media στους τομείς της οικονομίας, της πώλησης, του εμπορίου, του τουρισμού, της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, αλλά και της καθημερινότητας.

Διάρκεια: 40 ώρες

Η κατάρτιση λαμβάνει χώρα σε ωράριο της επιλογής σου και με την ολοκλήρωση του προγράμματος χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης του ΚΔΒΜ2 “ΑΚΤΟ Κατάρτιση” (Αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ 2000002).

Κάνε τώρα το πρώτο βήμα, συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί!Φόρμα Ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο*

Email*

Τηλέφωνο επικοινωνίας*

Εργαζόμενος / η;*

Σχόλια