Επιδοτούμενη Κατάρτιση για Εργαζόμενους 2019

Η “ΑΚΤΟ Κατάρτιση” ενημερώνει εργαζόμενους – ασφαλισμένους στο ΙΚΑ αλλά και ανέργους – περιστασιακά εργαζόμενους ότι μπορούν να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-49, να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάριο εκμάθησης Αγγλικών “English Communication Skills” ή “Digital Marketing Communication Skills”, διάρκειας 40 ωρών και να λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα € 200, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.

Έτσι, οι εργαζόμενοι κάθε ηλικίας αποκτούν πρόσβαση σε προγράμματα επαγγελματικής ειδίκευσης χωρίς κόστος – αντίθετα λαμβάνουν εκπαιδευτικό επίδομα. Η κατάρτιση λαμβάνει χώρα εκτός ωραρίου εργασίας, κατά κανόνα καθημερινές απογεύματα μετά τις 6 μ.μ. και λήξη 21:45.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισης χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης του ΚΔΒΜ2 “ΑΚΤΟ Κατάρτιση” (Αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ 2000002).

Στο πλαίσιο του ΛΑΕΚ 1-49 η ΑΚΤΟ Κατάρτιση προτίθεται να υλοποιήσει τα κάτωθι σεμιναριακά προγράμματα: 

ΚΩΔ.1: English Communication Skills

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενηλίκους που έχουν βασικές γνώσεις αγγλικών και επιθυμούν να βελτιώσουν σημαντικά τις προφορικές επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό σεμινάριο επικοινωνίας, που αξιοποιεί σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους μάθησης, όπως το παιχνίδι ρόλων και ο καταιγισμός ιδεών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη της ευχέρειας στην προφορική επικοινωνία στα Αγγλικά στους τομείς της πώλησης, του εμπορίου, του τουρισμού, της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, αλλά και της καθημερινότητας.

Διάρκεια: 40 ώρες

ΚΩΔ.2: Digital Marketing Communication Skills

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενηλίκους που έχουν βασικές γνώσεις πληροφορικής και επιθυμούν να βελτιώσουν σημαντικά τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες στα social media (facebook, instagram, linkedin κλπ). Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό σεμινάριο ψηφιακής επικοινωνίας, που αξιοποιεί σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους μάθησης, όπως το παιχνίδι ρόλων και ο καταιγισμός ιδεών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη της ευχέρειας στην ψηφιακή επικοινωνία στα social media στους τομείς της οικονομίας, της πώλησης, του εμπορίου, του τουρισμού, της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, αλλά και της καθημερινότητας.

Διάρκεια: 40 ώρες

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εργαζόμενους, ασφαλισμένους με ΙΚΑ, που εργάζονται σε επιχειρήσεις με 1 έως και 49 άτομα προσωπικό αλλά και ανέργους που το αντικείμενο απασχόλησής τους δεν τους επιτρέπει να έχουν σταθερή εργασία (δηλ. άνεργοι που διαθέτουν από 50 έως 300 ημερομίσθια κατά το 2017, χωρίς να συμπληρώνουν περισσότερα από 175 ένσημα στον ίδιο εργοδότη).

ΠΡΟΣΟΧΗ: εκδήλωση ενδιαφέροντος στην ΑΚΤΟ Κατάρτιση μέχρι και Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Για να ενημερωθείτε από την εξειδικευμένη ομάδα της «ΑΚΤΟ Κατάρτιση» μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί, να καλέστε στο τηλ. 2105230130 ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info(_)aktotraining.gr – αντικαταστήστε το (_) με @. Στον ΑΚΤΟ σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και παραμένουμε συνεπείς στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσετε τη συναίνεση σας για ενημέρωση στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία σας στο email: info@aktotraining.gr

Διευκρινίζεται ότι η υλοποίηση των προγραμμάτων υπόκειται σε έγκριση από τον ΟΑΕΔ. Φόρμα Ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο*

Email*

Τηλέφωνο επικοινωνίας*

Εργαζόμενος / η;*

Σχόλια