Για μια επιχείρηση, καλύτερα εκπαιδευμένο προσωπικό συνεπάγεται καλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη προστασία απέναντι σε κάθε λογής κινδύνους και χαμηλότερο κόστος.   Στην «ΑΚΤΟ Κατάρτιση» πιστεύουμε ότι η έλλειψη χρημάτων δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην κατάρτιση του προσωπικού οποιασδήποτε επιχείρησης και προσπαθούμε εμείς να εξασφαλίζουμε τους πόρους γι’ αυτήν. 

Μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν επιδοτούμενα προγράμματα, που όχι μόνο καλύπτουν το κόστος της κατάρτισης, αλλά προβλέπουν και ωριαία επιδότηση του προσωπικού τους. Για το λόγο αυτό, η «ΑΚΤΟ Κατάρτιση»  έχει δημιουργήσει εξειδικευμένο τμήμα παρακολούθησης και αξιοποίησης επιδοτήσεων, στους τομείς της κατάρτισης και της απασχόλησης. Αξιοποιώντας εθνικές και ευρωπαϊκές δράσεις, η «ΑΚΤΟ Κατάρτιση» δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να προσφέρουν στα στελέχη τους πρόσβαση σε προγράμματα επαγγελματικής ειδίκευσης χωρίς κόστος.

Επιπλέον, η «ΑΚΤΟ Κατάρτιση» έχει δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες δεξαμενές εισηγητών υψηλών προδιαγραφών, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα σε δεκάδες επαγγελματικά αντικείμενα, καλύπτοντας και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων, που την εμπιστεύονται.

Για να έρθετε σε επαφή με την εξειδικευμένη ομάδα της «ΑΚΤΟ Κατάρτιση» ή για να είστε ενήμεροι για επιδοτούμενα προγράμματα, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί, να καλέστε στο τηλ. 2108820818 ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@aktotraining.gr.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Επώνυμο*

Όνομα*

Email*

Κινητό Τηλέφωνο*

Κλάδος*

Σχόλια

Πολιτική Προστασίας και Απορρήτου