Δωρεάν Masterclass Crisis Management Communication

Το κακό κάποτε θα συμβεί…

Στην εποχή που η παγκόσμια διάδοση της πληροφορίας είναι θέμα δευτερολέπτων, όλες οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί είναι πλέον ευάλωτοι σε κρίσεις. Η επικοινωνία στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος καθίσταται σημαντική παράμετρος της επίλυσής του – συχνά πιο σημαντική και από την ίδια την αντιμετώπισή του.

To Masterclass / σεμινάριο Crisis Management Communication συνδέεται άμεσα με την επικοινωνία στη διαχείριση μίας κρίσης: πραγματεύεται τα απαραίτητα βήματα προετοιμασίας, τα σημεία – κλειδιά των μηνυμάτων και τρόπους άμυνας.

Το Masterclass απευθύνεται σε στελέχη, σπουδαστές και επίδοξους διαχειριστές επικοινωνιακών κρίσεων, που επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά επικοινωνίας στη διαχείριση μίας κρίσης.

Το Masterclass είναι διαδραστικό και εκτός από διάλεξη, περιλαμβάνει assignments που θα ανατεθούν στο πλαίσιο ομαδικών προσομοιώσεων.

Εισηγείται και συντονίζει ο Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, Phdc., MIB-MBA, ΒΑ (Hons) European Studies, BTEC Counselling, Cert. University of Oxford.

Το Masterclass θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.
Ώρα Προσέλευσης: 9.30 – Έναρξη: 10.00 – Ολοκλήρωση: 14:30

Χώρος υλοποίησης το κεντρικό κτήριο του ΑΚΤΟ, Ευελπίδων 11Α, Αθήνα.
(Πληροφορίες κα Ελένη Κουτή, Τηλ. 2105230130, kouti.e@aktocollege.gr).

Λόγω υψηλής ζήτησης και διάθεσης περιορισμένων θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση ενδιαφέροντος στη φόρμα που ακολουθεί – θα ακολουθήσει και τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δήλωση Συμμετοχής

Ονοματεπώνυμο*

Ιδιότητα

Email

Κινητό

captcha