Νέο Πρόγραμμα Ανέργων 18-24 ετώνΞεκίνησε ο νέος κύκλος αιτήσεων του προγράμματος Voucher ανέργων 18 έως 24 ετών, με το εκπαιδευτικό επίδομα για τους ανέργους να φτάνει στις € 1.471.

Αν είστε άνεργος ηλικίας 18-24 ετών έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε αίτηση για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης και απασχόλησης «Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για ανέργους νέους, ηλικίας 18-24 ετών, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας».

Η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 31/3/2016.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

– Εκπαιδευτικό επίδομα για τον άνεργο € 1.471

– 260 ώρες θεωρητική κατάρτιση και απασχόληση  σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ως πρακτική άσκηση

– πιστοποίηση των επαγγελματικών γνώσεων

– συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθοδήγηση

Στο πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης και πρακτικής άσκησης προβλέπεται πρακτική σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics), Λιανικό Εμπόριο, Εξωστρέφεια και Διεθνές Εμπόριο (έμφαση στον πρωτογενή τομέα), Τεχνολογιών των Πληροφοριών και των Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.)

Ο πάροχος / Οι πάροχοι κατάρτισης θα επιλεγούν κατόπιν διαγωνισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Για να ενημερώνεστε έγκυρα για τα νέα προγράμματα για ανέργους μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί, να καλέσετε στο τηλ. 2105230130 (κα Ελένη Κουτή) ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@aktotraining.gr.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Επώνυμο*

Όνομα*

Email*

Κινητό Τηλέφωνο*

Άνεργος/η

ΝΑΙΟΧΙ

Σχόλια