Νέο πρόγραμμα για ανέργους: Κοινωφελής εργασία

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα ανέργων στην κοινωφελή απασχόληση.
Μην ξεχάσετε να δηλώσετε στην αίτησή σας τη συμμετοχή σας στις δράσεις κατάρτισης και πιστοποίησης.

Ξεκίνησε η κατάθεση αιτήσεων στο πλαίσιο του νέου προγράμματος απασχόλησης, κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε υπηρεσίες του Δημοσίου σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα αφορά σε απασχόληση σε Δήμους και Περιφέρειες της χώρας και θα προσληφθούν συνολικά 30.333 άνεργοι με 8μηνες συμβάσεις εργασίας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 20/8/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή.

Οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων θα προσληφθούν με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα. Επίσης θα προβλέπεται η δυνατότητα κατάρτισης και πιστοποίησης. Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Στις ειδικότητες περιλαμβάνονται: Γενικών Καθηκόντων, Κοινωνικοί φροντιστές, φωτογράφοι, γεωπόνοι, μηχανικοί περιβάλλοντος, κτηνίατροι, βιβλιοθηκονόμοι, οικοδόμοι, μηχανολόγοι μηχανικοί, δημοσιογράφοι, βρεφοκόμοι, τοπογράφοι, τραπεζοκόμοι, χειριστές Η/Υ, ψυκτικοί, λογοθεραπευτές, ελαιοχρωματιστές, νηπιαγωγοί, οικονομικού, δασολόγοι, δάσκαλοι, θεατρολόγοι, βοηθοί βρεφονηπιοκόμων, νοσηλευτές, οδηγοί, μάγειρες, ξεναγοί κ.α.

Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δράση μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. (Πληροφορίες κα Ελένη Κουτή, Τηλ. 2105230130, info@aktotraining.gr).

Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο*

Ιδιότητα

Email

ΚινητόΣτον ΑΚΤΟ σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και παραμένουμε συνεπείς στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο της μεταξύ μας αλληλεπίδρασης και της παροχής των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών παρακαλούμε συμπληρώστε :Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις μέσω: